Новости от Apivita

| It is good to know our universe. What is new is only new to us.
                                                                   — Pearl S. Buck

 Както сигурно сте забелязали, напоследък значително разредих публикациите (почти наполовина), така че като кажа 'новости' - не очаквайте чак да парят. Преди време получих покана от Апивита да присъствам на workshop представяне на новата им линия Bee Radiant и обновения дизайн на маските им за лице. Може би вече сте забелязали самите продукти по магазините, а може би не, но ако ви е интересно да разберете малко повече по темата, заповядайте:



Апивита


Линия Бии Радиант (Bee Radiant) - със стволови клетки от портокал, снежен минзухар, екстракт от акация, екстракт от прополис, настойка от шипка.
- Стволовите клетки от портокал възвръщат блясъка и едновременно с това действат против стареене - подобряват микрорелефа на кожата и възвръщат нейния здрав и младежки вид;
- Снежният минзухар изглажда и предотвратява появата на бръчки, едновременно с това поддържа плътността и еластичността на кожата;
- Комбинацията от минерали повишава блясъка на кожата и нейния цвят;
- Патентованият екстракт от прополис, със своето антиоксидантно действие, защитава от външните фактори и от преждевременото стареене;
- Маслината, нарът, медът и хиалуроновата киселина осигуряват хидратация и комфорт;
- Етеричните масла от грейпфрут, зелена мандарина, бергамот и роза подобряват настроението и минимизират напрежението.
Както обикновено при продуктите на марката и тази серия не съдържа парабени, силикони, пропиленгликол, бутиленгликол, минерално масло, етаноламин, фталати, PCM, NM, а водата е заменена с настойка от шипка, заради антиоксидантните, противовъзпалителни и хидратиращи свойства.
Серията включва 3 продукта:
- oзаряващ дневен крем против стареене със стволови клетки от портокал - лека или богата текстура;
- oзаряващ околоочен крем против стареене със стволови клетки от портокал.
Очаквайте съвсем скоро лични отзиви от крема с лека текстура и околоочния крем, които любезно ми бяха предоставени на събитието и тествам от известно време насам. P.S: Опаковките не са ли прекрасни? ...


Апивита


Обновена линия маски за лице
Маските на Апивита са може би най-популярния продукт на марката, а отскоро опаковките им вече са и с нов дизайн, плюс 10мл повече и чисто ново попълнение в колекцията - скраб-маска с боровинка (първа на снимката горе).
Ревю на маската с нар, както и стария дизайн на опаковките (ако не сте ги виждали или сте ги забравили) можете да видите тук. Ако принципно сте фенове на линията може би сега е моментът да се запасите - забелязах, че в аптеки Ремедиум (а може да важи и за другаде) се предлагат 2 от старите опаковки на цената на една.
Аз получих за проба новата скраб маска с боровинка (очаквайте отиви), както и нова опаковка от тази с нар. А вие пробвали ли сте маските? Коя ви е любима?


Апивита


Надявам се с този пост да съм спомогнала за информираността ви и съответно да съм улеснила бъдещите ви шопинг преживявания. Предишните ми публикации за марката можете да намерите тук, а продуктите на Apivita - в по-големите аптеки, както и във фирмения магазина в Ринг Мол. До скоро!

Comments

  1. Не знаех, че Apivita имат и свещи, а това с офертата с маските определено ще го погледна :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дано още е актуална, а иначе свещите не знам дали ги има навсякъде.. но помня че бяха скъпички..

      Delete
  2. Аз попаднах на промоция за две маски на цената на една и половина, май неясно се получи :) от Гърция се бях сдобила с боровинковия ексфолиант, на мен не ми допадна толкова колкото този с мед и кайсия, но ще ми е много полезно да чуя и твоето мнение :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ами не съм сигурна, може и да си права за промоцията, като нямах нужда от още маски и не се загледах..

      Delete

Post a Comment