Ексфолиант за тяло The Body Shop Малина

| Love is a basket full of nuts and berries. I know, because I gathered them from the forest myself.

                                                                                                                        ― Jarod Kintz

 Изглежда като малинов конфитюр, мирише като малинов конфитюр, но не е малинов конфитюр... що е то?
Не знам дали вие сте виждали малиновия ексфолиант на The Body Shop из нета досега, но ако като мен сте - едва ли е пропуснал да погъделичка любопитството ви. Защото, кой не би искал продукт за баня, наподобяващ сладкарско проиведение ... right?! right?!



След като не устоях на изкушението, поръчах моя ексфолиант от mybodystore.bg. Повече за поръчката можете да видите тук, а ревю на шоколадовия ексфолиант на The Body Shop - тук.  




Опаковката му е стандартна, пластмасова и по-добре, защото ако беше стъклена съвсем щеше да ни заблуди, че това всъщност е конфитюр.




Консистенцията е много интересна - като истински конфитюр - на вид и на аромат (за вкус не бих могла да кажа;)) Но, спокойно - не е лепкава, всъщност е много приятна и усещането при нанасяне е някак разглезващо.
Ароматът е приятно плодов и се запазва мъничко по кожата след ползване. Ексфолиращите частички са малки, но ефективни. Не са много груби, но не са и твърде нежни.




Съставът можете да видите на снимката горе, включва екстракт и семена от малина.




Ако обичате малини/плодови аромати и/или продуктите на The Body Shop и не сте на ограничен бюджет - то този ексфолиант сигурно доста ще ви допадне. Лично аз оставам с добри впечатления, ползването му беше приятно и вече успях да го изхабя до последно. Вероятно няма да го поръчам пак, но със сигурност ще пробвам други от видовете на марката.

Количество: 200мл
Цена: 26лв


Comments