Празнично с Avon


   В разгара на празничния сезон нека ви споделя част от арсенала ми за приповдигане на духа, усилване на уюта, топлината и ценните моменти вкъщи..





пантофи Litzy
Не знам за вас, но аз много обичам готини дрешки за вкъщи - пижамки, чехли .. като тези пухкави и мекички от Avon. Казват, че крайниците са много важни, за да се чувстваме топли. Тези пантофки освен красива зимна шарка имат и пухен вътрешен слой, могат да се перат в пералня и са страшно удобни. Какво повече може да иска човек..




душ гел Winter Dreamland, пяна за вана Red Berries
Какво повече може да иска човек? Ами например уханни попълнения за банята като тези от червената коледна гама тук. Пяната има много много хубав захаросан аромат - нещо като горски плодове в разтопена захар. Много празничен и страшно вдъхновяващ. Душ гелът е също с празнична тематика - и аромат и опаковка. Има приятна гъста консистенция и съдържа микро частички.




коледен дифузер
Дифузерът съдържа 50мл ароматно масло и 5 пръчици. Ухае на нещо коледно и приятно, което продължава да изпълва пространството вкъщи по време на целия празничен сезон тази година. А и опаковката му е достойно допълнение към  всяка коледна украса, нали?




Свещите са ми слабост и нямаше как с тази да не се заобичаме - ами погледнете колко е яка! Червена коледна нотка, метална кутийка и празничен топъл аромат - прелест. Внася много много уют и допълваше дифузерът и празничната атмосфера и трапеза (достойно).





крем за ръце и балсам за устни Avon Care
Закъде през зимата без крем за ръце и балсамче за устни. Няма как, трябва да се грижим за повлияната от студа кожа. Кремът и балсама от серията Avon Care дойдоха точно навреме с коледните си червено-снежни опаковки. Единствения минус е, че за съжаление в сравнение с всичко останало нямат коледни аромати, но нека пък не прекалявам..




Пожелавам ви весели празници, много топли и уютни моменти у дома и прекрасна 2016-та година!!
До скоро!

Comments